زمانی این نکته را در مجله موفقیت نوشته بودم. حالا آن را تذکر میدهم تا برای خودم به یادگار بماند.
در زمانها و جنگهای قدیمی، از اصلی به نام رجزخواندن استفاده میکردند. برای همدیگر رجر میخواندند تا به نوعی، هم روحیه خودشان را تقویت کنند و هم روحیه دشمن را در هم بشکنند. اصلاً رجزخواندن یکی از اصول جنگی بوده است. به همین دلیل جنگجویان، باید از قدرت بیان خوبی هم برخوردار میبودند.
حالا خبری از جنگها نیست.
من به شما توصیه میکنم از قدرت رجزگویی و رجزخوانی مثبت برای خودتان استفاده کنید. میگویند که واگویههای مثبت، بخش اعظم موفقیت است. ما بدون اینکه خبردار باشیم، داریم صبح تا شب خودمان را با واگویههای منفی یا فکرهای سرگردان تخریب میکنیم.
به جای این کارها، خودتان را با رجزخوانی مثبت، تقویت کنید؛ خیلی هم تقویت کنید.
شاید بپرسید چطور؟ و اینکه آیا چنین چیزهایی واقعیت خواهند داشت یا نه؟
در این مورد بهترین نمونه را محمدعلی کلی باید بدانیم. او در حضور خبرنگاران و حتی قبل از مبارزه، رجزهای عجیبی برای حریفانش میخواند. شاید نود درصد این رجزها هم صحت نداشته باشد. اما مهم قدرت روانی و روحی هستند که به شما خواهند بخشید. مگر واگویههای منفی که علیه خودتان استفاده میکنید، درست است؟
بله، وقتی محمدعلی کلی میگوید من به قدری سریعم که دیشب که چراغ خانهام را خاموش کردم، قبل از تاریکی اتاق توی رختخوابم بود، قطعاً این درست نیست؛ اما این نوعی رجزخوانی برای به حرکت درآوردن طرف است.
رجزخوانیها را برای خودتان شروع کنید؛ جواب میدهد. بخشی از واگویههای روزانه خودتان را به این امر اختصاص بدهید.
------------------------------------------------------------------------------
درباره این سایت